Gratis Aanmelden

Afspreken met lekkere oma (72)

Oudjewilreizen (72)

De zeventig heb ik aangetikt, maar nog geen mankementen. Maar veel vriendinnen haken nu af bij het woord reizen en vakantie dus ik hoop iemand te vinden die wel op reis wil.

Maak contact met haar
  1. Naam: Oudjewilreizen
  2. Leeftijd: 72 Jaar
  3. Woonplaats: De Friese Meren
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: Nederland
  6. Huidskleur: Blank
  7. Geslacht: Vrouw
  8. Lengte: 165-170 cm
  9. Postuur: Normaal
  10. Oogkleur: Blauw
  11. Haarkleur: Wit
  12. Opleiding: HBO
  13. Piercings: Nee
  14. Tatoeages: Nee
  15. Roken: Nee
  16. Relatie: Single
  17. Anaal: Nee
  18. Slikken: Nee
Afspreken met lekkere oma Oudjewilreizen van 72 uit De Friese Meren, Friesland
Jullitte (61)
★★★★☆
Hallo leuke gezellige mannen, hier ben ik dan. Ik heb van mijn vriendin gehoord dat er hier leuke mannen zijn dus ik kom een kijkje nemen.
Vrijen met oude oma
Audreychamp (61)
★★★★☆
Thuis krijg ik eigenlijk best weinig aandacht. Soms denk ik dan wel eens bij mezelf van " ach, het is normaal op onze leeftijd" Maar eigenlijk ben ik het daar helemaal niet mee eens. Ik voel me namelijk nog jong en fit en wil gewoon nog zo veel mogelijk genieten van het leven. Ik ben te jong om als een kasplantje achter het raam te gaan zitten.
Sex met bejaarde oma
Old_Remy (69)
★★★★★
Op leeftijd maar zeker niet minder geil, dikker maar zeker niet geremder, kan jij mijn kwaliteiten los zien leeftijd of postuur? Wie weet wat we samen nog mee kunnen maken!
Daten met bejaarde oma
KyarahSnaler (66)
★★★★☆
De kinderen zijn de deur uit, mijn jongste zoon is eindelijk op eigen benen gaan staan. Wel onder druk van mij, want op je 40e nog bij je moeder wonen is geen gezonde situatie. Het is tijd om voor mijzelf te kiezen, tijd om nog op zoek te gaan naar een lieve man die samen met mij ervoor wilt gaan.
Vrijen met grijze oma
StoereChick51 (56)
★★★★★
Stoere vrouw met passie en drive, zoekt lieve man met visie, die sterk in zijn schoenen staat.
Contact met sexy oma
Bellaa (65)
★★★★★
Wat zoek ik niet: onbeleefde mannen die maar één ding in hun hoofd hebben. Wat zoek ik wel: een aardige kerel die een vrouw op waarde weet te schatten. Die weet wat hij moet om het me naar de zin te maken en me kan veroveren. En natuurlijk komt dat niet alleen van jouw kant, ik ga ook mijn best doen.
Sexdating met bejaarde oma
Jobke
★★★★★★★★★☆
De storm heeft mijn schutting met de buren kapot gemaakt, dus ik zoek iemand die dat kan fixen. Met hout. Beloning ben ik... maar alleen maar als alles netjes dichtgemaakt is.
Schutting installeren (Klus van 3 uur)
Pien
★★★★★★★★★★
Zou iemand zo willen zijn en mij helpen met mijn blasting aangifte? En vind je het OK als ik je je belonining daarna bij mij op bed geef? Zoals op mijn foto?
Administratie doen (Klus van 2 uur)
Carmijn
★★★★★★★★★★
Zou je het leuk vinden om met mij in bad te gaan? Dan wil ik wel dat je mijn ramen eerst wast. Ik kan het zelf tijdelijk niet doen wegens een medische ingreep..
Ramen wassen (Klus van half uur)
Leona
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw aanrecht besteld, maar het moet op maat gezaagd worden, dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen en een vergoeding in natura er voor wil ontvangen.
Zaag klus (Klus van 1 uur)
© 2024 Straks Daten